I think that I would like to show you some more of my own work.

I made these brooches and the necklace a while ago. One of the great sources of inspiration for me is the urban environment; the life we live in urban cities, the structures & textures as well as the interactions among people.

I am also quit fascinated by the combination of different materials; especially sterling silver and wood – in this case Cocobolo wood; the hard and the soft, the cold and the warm, the fragile and the stable.

Written by Trine [ArtForward]

1 Comment

Gun Dahlberg

ALLTSÅ så personliga och härliga smycken du visar!
Jag blir helt GLAD och stolt att jag får förmånen vara med här och se. Dessutom har du med så fina konstnärer, jag njuter av att lära mig och inspireras. Nu till helgen skall Björn och jag gå kurs för Ulrika Swärd, hon bor med Castello Hansen i Grevie, inte långt härifrån. Castello hade utställning i Köpenhamn på Goldfingers, vi var där och tittade.
Massor av glada hälsningar från Gun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *